Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: forum bug/issue

  1. #11
    Bayesian Conspirator Éclair's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3,669
    I'm occasionally getting redirected as well. To http://url123.info/067271ea

    General Forum Rules
    Ignorance is not an excuse.

  2. #12
    admin
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fl, USA
    Posts
    4,904
    ok thanks ill look into it further

  3. #13
    Senior Member willo745's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    9,056
    Quote Originally Posted by CW View Post
    i had fixed that. Let me have another look. What site is it?
    Same as last time Cw i thought it might just be the ps3 but it happened on lappy as well mate.
    [/QUOTE]

    Thanks to Chronic Spender........

  4. #14
    admin
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fl, USA
    Posts
    4,904
    its something on the forums server thats causing it. last time it was a plug in but this time it could be something a bit more involved. Ill have a closer look but it may need admin to deal with it if its a server thing

  5. #15
    Senior Member willo745's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    9,056
    Quote Originally Posted by CW View Post
    its something on the forums server thats causing it. last time it was a plug in but this time it could be something a bit more involved. Ill have a closer look but it may need admin to deal with it if its a server thing

    Its nothing to really worry about and i haven't had it occur today so no rush, just annoying sometimes lol. Thanks
    [/QUOTE]

    Thanks to Chronic Spender........

  6. #16
    Senior Member willo745's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    9,056
    Ok still getting redirected but not really too bothered about that.

    Im on ps3 and everytime i post i get the message wait 10 seconds before posting again?....Im not pressing anything and sometimes its posting twice when all i do is press post. Thanks
    [/QUOTE]

    Thanks to Chronic Spender........

  7. #17
    Fear is the Mind Killer Star Hustler's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6,470
    Lowlife scumbags who loves spamming other websites for their own benefit.

    Maybe one of the Admins can try reading over this https://www.vbulletin.com/forum/cont...vBulletin-Site

  8. #18
    Senior Member willo745's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    9,056
    Quote Originally Posted by JoLt View Post
    Lowlife scumbags who loves spamming other websites for their own benefit.
    Yeah mate i thought it was just my ps3 but browser was recently updated and it still happens when it used to disappear, on laptop it happens every time i sign in, its not a major problem mind just gets annoying.
    [/QUOTE]

    Thanks to Chronic Spender........

  9. #19
    admin
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fl, USA
    Posts
    4,904
    ive read over that before. Theres little I can do with what access I have. I refresh the plug in database every now and then to deal with this but its always going to come back until the hole is fixed

  10. #20
    Prosecuting with style Vyse the Legend's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12,660
    Out of interest CW, how much difference is there between the amount of access you have to the various forum options, compared to Admin? Obviously there will be some things only he can do being the creator, but is the difference pretty vast?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •